wat maakt ons de nr 1 menukaart?

Neem contact op

Heeft u wel eens een menukaart in uw handen gehad die kon verkopen? Laat ons Tabletmenukaart aan u voorstellen. De menukaart die het bestellen in de horeca in een ander daglicht zet.

Hoe werkt het? U geeft uw gast een Tabletmenukaart en geeft daarbij een korte uitleg. De gast kan daarna in zijn eigen tempo door uw menukaart heen bladeren en op ieder moment bestellen. De bestelling komt rechtstreeks in uw kassa, naar de bar en keuken. Alsof er een wijkloper aan iedere tafel staat.

Sushi AYCE / A la Carte

Hier liggen onze roots. Ooit waren de Sushi restaurants de enige die gebruik maakte van Tabletmenukaart. Daar loste wij het probleem op van de tijdrovende bestelformulieren. Vandaag kan je bijna geen Sushi eten zonder een Tabletmenukaart te krijgen om mee te bestellen.

Tapas AYCE / A la Carte

Na de Sushi restaurants volgden snel de eerste Tapasrestaurant. Ook daar loste wij het probleem op van de tijdrovende bestelformulieren. Steeds meer uiteenlopende Tapasrestaurants kiezen voor Tabletmenukaart.

Bioscoop

In een ver verleden werd hier nog gewerkt met een ouderwetse telefoon of de iets modernere serviceknop. Vandaag krijgt iedere bezoeker een Tabletmenukaart mee. Dit heeft bijgedragen aan een fors hogere besteding en minder overlast.

Restaurant

Uitvragen van de volgende gang was de eerste vraag die wij moesten beantwoorden. Dat hebben we gedaan met het invoeren van een speciale “NEXT COURSE” knop. Deze geeft een seintje aan de keuken dat de volgende gang mag worden uitgeserveerd. En zo bouwen aan steeds nieuwe toepassingen.

Snackbar / Fastfood

Wie houdt er niet van een frietje? Veel snacksalons kennen nauwelijks tafelservice. Diegene die dat wel hebben gaan met de tijd mee en profiteren van de lage kosten aan medewerkers om tot meer service te komen.

Bowling

Wie is er niet groot mee geworden. In het weekend een potje bowlen met vrienden. Ga je voor een avondje uit dan wil je ook snel kunnen bestellen. Tabletmenukaart zorgt bij iedere baan dat je nooit meer hoeft te wachten.

Strandpaviljoen

Strandhoreca of beachclubs moeten het hebben van piekmomenten. De zon breekt door en dan is alle hens aan dek. Juist dan zorgt Tabletmenukaart voor rust waar het anders chaos zou zijn geweest. De medewerkers focussen zich alleen nog maar op uitlopen en afrekenen. Wat een verschil!

Lunchroom

Wie denkt dat Tabletmenukaart alleen voor All You Can Eat geschikt is komt van een koude kermis thuis. Steeds meer horeca ontdekken de voordelen om bestellingen rechtstreeks via de menukaart te laten verlopen.  Ontbijt, Lunch of Borrel met Tabletmenukaart bedient u ze allemaal.