Tabletmenukaart.nl past perfect bij:

Tabletmenukaart is inzetbaar bij meerdere horeca concepten en klanten. Staat een vergelijkbare casus of klant van ons niet tussen de voorbeelden, neem dan vrijblijvend contact op. Wij hebben vast een klant met een concept die dicht in de buurt komt.

All you can eat bij Shabu Shabu

De perfecte partner voor all you can eat concepten die werken met bediening aan tafel. Voorbeelden zijn Tapas restaurants, Sushi restaurants, Japanse restaurants, Mexicaanse restaurants, Fusion restaurants en alle keukens die op basis van all you can eat werken. Klik op onderstaande knop om meer te lezen over de bekende Sushi en Grill keten Shabu Shabu.

Lees verder

De Domburger serveert culinaire & Sappige Hamburgers

De populariteit van hippe Burger Bars is niemand ontgaan. Zelf gemalen vlees, huisgemaakte toppings en lokaal gebakken broodjes met een garnituur om je vingers bij af te likken. Tja en met die populariteit horen ook verantwoordelijkheden. Lees hoe restaurant De Domburger dit aanpakt.

lees verder
Service, Bioscoop, Atlantic, Harderwijk, Tablet, Menukaart
 

Atlantic Service Bioscoop serveert het anders

Servicebioscopen bedienen terwijl je inde bioscoop zit. Vaak hebben ze een oproepknop of een telefoon waarmee je de bediening je wensen kan doorgeven. Dit stoort en is erg ineffiicent. Lees deze casus van Service Bioscoop Atlantic in HArderwijk om te zien hoe zij het doen.

lees verder

Grand Bistro Winkel van Sinkel pakt de drukte aan

Drukbezochte locaties in centrum gebieden hebben het maar zwaar. Piekmomenten, dagjespubliek en moeilijk aan goed personeel kunnen komen zjn veel gehoorde uitdagingen. Desondanks is er licht in de tunnel. Klik verder om te lezen hoe de internationaal bekende horeca locatie Winkel van Sinkel, Tabletmenukaart naar haar hand heeft gezet.

lees verder

 

Ben jij de volgende?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een vrijblijvende demo aanvragen.

bel: 030-7113232 vraag demo aan