Voor de menukaart 2.0 heb je een ober 2.0 nodig.

Hoe zet je een digitale menukaart in? Welke rol speelt de ober nog? Waarom is de Tabletmenukaart succesvol aan een opmars bezig? Hoe eenvoudig kan je inspelen op menukaarttrends als je minder met papier werkt? Enkele vragen die wij in dit stuk gaan beantwoorden. 

Next Level Horeca
Een horeca onderneming runnen is vandaag de dag topsport. Je moet van alle markten thuis zijn.

Menukaarttrends
Inspelen op ontwikkelingen zijn net zo eenvoudig als een aanpassing online. Nieuw gerecht? Zet het er maar bij. Niet meer op voorraad? Haal het van de menukaart met 1 klik. Snel, Makkelijk en efficient. 

read more

Digitale menukaart 2.0
Als je denkt dat de Tabletmenukaart onpersoonlijk is bedenk dan dat de papieren menukaart net zo onpersoonlijk is. De ober die in contact staat met de gasten maken het verschil. De Menukaart 2.0 zet je in door deze (persoonlijk) aan tafel te introduceren aan de gast. Hierbij geeft de ober (2.0) duidelijke uitleg door bijvoorbeeld het eerste drankje op te nemen. Daarna geeft de Ober de menukaart 2.0 aan de gast.

Restaurant Trends 2019

Top 10 horeca trends voor 2019

Natuurlijk staat Tabletmenukaart niet als enige Trend op het menu van 2019. Hieronder nog 9 Trends om de lijst van 10 compleet te maken.