Netwerkbeheer
v.a. 30,- p/mnd
perfect voor locaties tot 20 tafels
Personaliseren
Premium support
Meertalig
Huisstijlbuilder
Foto Support Service
Inclusief Kiosk Module
vraag offerte aan
Extra Module
v.a. 15,- p/mnd
Aanvullende specials
Kassa koppeling MPLUS
Uitgebreide rapportages
Hardware Support?
Service Station
WIFI Cloud Management
Keuken Module
vraag offerte aan

Altijd gekoppeld aan uw kassa

Uw Tabletmenukaarten worden naadloos gekoppeld aan u bestaande kassasysteem. Enkele merken waarmee wij uitgebreide samenwerkingen hebben zijn : ECash, Tonit, Untill, Aloha NCR van Index Hospitality, Next To Food, Bork (I.O), Unitouch, WaiterPro (I.O), Vectron, Kassanet Pieterse, Easykassa, Unitouch, RevelApps POS en Mplus. Heeft u verouderd kassasysteem dan kunt u al voor € 75,- in de maand overstappen naar een systeem van 1 van onze partners.

Al onze abonnementen zijn inclusief uitgebreide service en online support

Je hebt wel wat beters te doen dan je bezig houden met het bewerken van foto’s, invoeren van nieuwe gerechten of dranken en andere aanpassingen doorvoeren in je menukaart. Daarom helpen we je daarbij! Iedere klant kan per maand tot wel 30 gerechten of dranken laten aanpassen of erbij laten zetten. Wij maken de afbeelding vrijstaand, zetten deze in de juiste formaten en plaatsen deze in je menukaart. Dat noemen wij ontzorgen en daar zijn wij goed in.

Heeft u onverhoopt een andere wens of hulp nodig dan staan wij altijd voor u klaar. Via onze online omgeving kunnen wij rechtstreeks inloggen op uw lokale server en snel hulp bieden. Vaak zijn hulpvragen met hoge nood binnen 10 minuten opgelost. Dat is de zekerheid die u van een marktleider kunt verwachten.

Service uitbreidingen

Wil je nog meer zekerheid dan kan je via een van onze partners een hardware support overeenkomst afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van goede ondersteuning zonder onverwachte kosten.

Genoemde prijzen zijn exclusief

Inrichten van de online backoffice, installatie op de locatie, wifinetwerk en hardware.

Inrichtingskosten en installatie op locatie start bij eenmalig 2150,- . Professioneel WIFI netwerk met beheer : va. 999,- .

Hardware ontwikkeld voor Horeca gebruik

Tabletmenukaart draait op in huis ontwikkelde hardware. De hardware bestaat uit een compleet tafelsysteem voorzien van stalen houder en Tablet. De tafel houder heeft in de voet verschillende bevestigingsmogelijkheden waaronder Kensington beveiliging. Hiermee kan het set vastgezet worden voor gebruik op het terras. De tablet is voorzien van een waterafstotende coating, een grote batterijduur (tot wel 10 uur), een snelle processor voor soepel gebruik en Dual Band WIFI (2.4GhZ en 5GhZ) voor probleemloze connectiviteit.

Compleet Tabletmenukaart Set : 205,- per stuk of  6,00 per maand (Loopt via een externe Lease maatschappij)

De digitale menukaart 

Versnel het bestelproces, verbeter service naar je gasten, voorkom fouten en bespaar manuren door het gebruik van Tabletmenukaart.nl. De marktleider op het gebied van digitale menukaart software.

Gasten in je restaurant kunnen hun eigen bestellingen plaatsen
via de interactieve Tabletmenukaart op elke tafel, wat je gaat helpen
bij het efficiënt runnen van je horeca-onderneming. 

In huis ontwikkelde Tablet Hardware
Zowel onze software als hardware is in huis ontwikkeld en op maat gemaakt voor gebruik in de horeca. Zo is de tabletmenukaart standaard voorzien van een stalen tafelframe, grote accu (8 tot 12 uur werken), speciale waterafstotende coating en een dual band wifi voor probleemloos gebruik. De prijs van een set kost 205,- per tabletmenukaart set (inclusief stalen design houder met anti vingerafdruk coating)

bel ons: 030-7113232