stand 11.105

Bij Tender One cocktails

Door de TenderOne doseermachine te gebruiken kan elke barmedewerker in enkele seconden het perfecte cocktailrecept maken. De TenderOne is de eerste doseer cocktail machine die in staat is op 0.1 cl nauwkeurig te doseren. Met maximaal 40 individuele leidingen kunnen deze machines honderden door u geselecteerde en op eigen recept gebaseerde cocktails en mocktails met maar een druk op de knop klaarmaken. Er is dus geen verspilling en heel belangrijk consistentie is gegarandeerd. Met een handelingssnelheid van 3 seconden per cocktail zal het uw omzet  zonder inzet van extra personeel sterk verhogen.

Naar de website van tenderone

stand 01.368

Index Hospitality Systems B.V.

Index Hospitality Systems in Vught levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige en betrouwbare systemen voor Operatie, Backoffice, Management en Marketing in de gastvrijheidsindustrie. Systemen die makkelijk te gebruiken zijn en die het altijd doen. Met als doel het verhogen van de beleving van uw gasten. De Index Systemen zijn geschikt voor alle mogelijke bedrijven in de gastvrijheidsindustrie. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de referenties op onze site.

Naar de website van INDEX

stand 01.400

KASSANET / VECTRON

Van eenvoudige kassasystemen tot de meest uitgebreide automatiserings oplossingen voor horeca, bakkerijen, instellingen, scholen, kleding branche en retail. Op de horecava staan wij voornamelijk met het merk Vectron. Het bekendste merk in de horeca als het gaat om kassa automatisering.

2019 zal voor ons  in het teken staan van innovatie en verdere integratie met systemen die onze klanten van dienst zijn. Één van de ontwikkelingen die het mogelijk maakt nieuwe kansen te creëren en te benutten is Tabletmenukaart.nl: een unieke samensmelting van hardware en software om uw gasten rechstreeks van de tafel te laten bestellen. Tabletmenukaart is volledig geïntegreerd met het Vectron kassasysteem.

Naar de website van KASSANET

stand 02.107

HORECA INNOVATIE GROEP

Voel • hoor • zie • ruik • proef
Dit zijn de zintuigen, die Horeca Innovatie Groep gebruikt om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en u te voorzien van een volledig advies. Zintuigen, die u zelf ook gebruikt om op basis van ons advies een weloverwogen keuze te maken voor het meest optimale ontwerp en/of apparaat voor uw horecaconcept.  

Naar de website van HIG

Top 10 horeca trends voor 2019

Lees wat er staat in de sterren voor 2019. O.a. Menukaart die je personeel tot wel 50% effectiever maakt, darmflora vriendelijk en de nieuwe vormen binnen All You Can Eat.

Horeca trends top 10 van 2019

Referenties aan het woord

Luister en lees alles van ervaringsdeskundigen. Horeca ondernmers vertellen hun verhaal en delen hun ervaringen over Tabletmenukaart.nl.