Digitaal bestellen bij All You Can Eat

Perfecte match voor all you can eat concepten met bediening aan tafel. De oude bestelformulieren kosten heel veel werk, leveren vaak fouten op en de verwerking is vaak traag en inefficient. Met Tabletmenukaart verhoog je de omzet met >20%, heb je minimaal 1 medewerker minder nodig en verlaag je de derving door fouten. Ideaal voor Tapas, Spaanse restaurants, Japans, Mexicaans en Fusion.

bel: 030-7113232

Digitaal bestellen bij de Bowling

Met name de recreatieve bowler wil graag snel geholpen worden. Heb je net zin in een drankje, is de bediening vlak daarvoor al langs geweest. Wij monteren Tabletmenukaart permanent bij de bowlingbaan. De bezoeker kan middels een unieke code bestellen. De bestelling komt dan rechtstreeks op zijn eigen rekening. Bestelgemak 3.0.

Digitaal bestellen bij A La Carte

Bij A la Carte zien we de inzet van Tabletmenukaart vooral voor de dranken, starters en desserts. Hoe vaak komt het niet voor dat vanwege de drukte er lege glazen staan op tafels? Of dat je als gast denkt aan een dessert maar door het wachten toch kiest om af te rekenen. Gebeurt dat bij jou ook wel eens?

Neem contact op

Digitaal bestellen bij andere concepten

Je denkt bij Tabletmenukaart al snel aan All You Can Eat of Bowling. Digitaal bestellen is bij veel meer horeca toepasbar. Denk aan Servicebioscopen, Fastservice restaurants, Wegrestaurants en zelfs bij Karaoke.

Ben jij onze nieuwe fan?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een vrijblijvende demo aanvragen.

bel: 030-7113232 vraag demo aan