Over The Pub & Churchill

The PUB Brits Grand Café & Churchill’s All You Can Eat Wereld Keuken is de perfecte plek om te eten, te drinken en te genieten. Voor all you can eat speciale menu’s maar ook live muziek en familie evenementen

” De eerste reactie die je krijgt op dit product is dat het in principe onpersoonlijk is, maar als je er goed over nadenkt en je ziet het werken en hebt de ervaring ermee, dan weet je juist dat het product misschien niet persoonlijk is, maar jij wel veel persoonlijker kan worden naar je klanten. {je hebt meer tijd voor je klanten]. Dat was het eerste. Verder natuurlijk het kostenplaatje, je moet gewoon kijken of de investering past. Dat waren eigenlijk de ergste twijfels, want ik had ook al snel wel vertrouwen dat het een oplossing zou zijn voor de meest voor de hand liggende horeca problemen.

Ik zou Tabletmenukaart aan de hele markt aanbevelen, maar niet aan de sterren restaurants in het zeer hoge niveau zou ik niet doen. En de hele kleine restaurants met minder dan tien tafels, ik denk dat je dat dan ook zelf moet willen doen. Dan heb je zo’n kleine werkvloer waar je goed overzicht kan houden. Waar je bijna geen kassa nodig hebt omdat je het zelf door kan geven aan de kok bijvoorbeeld. Of het zelf klaar maakt. Voor de rest zou ik het aan iedereen aanbevelen.”

Rob

Eigenaar, The Pub and Churchill

De Resultaten

Bij The Pub and Churchill hebben we op verschillende punten een verbetering laten zien:

1. De Keuken is productiever
2. De bediening is productiever inzetbaar
3. Gasten ervaren een verbetering van de service
4. Managers hebben een beter overzicht
5. Klanten hebben nu een goed overzicht van alle speciaalbieren

Bestelformulier of Tabletmenukaart

Tabletmenukaart

  • Direct verwerking van bestellingen in de kassa
  • Direct bestellingen naar de keuken
  • Direct drank bestellingen naar de bar
  • 15 – 30% meer omzet
  • 10 – 20% minder personeel

Bestelformulier

  • Verwerking in de kassa is tijdrovend
  • Bestellingen pas door naar de keuken na verwerking in de kassa
  • Drank bestellen pas als de bediening tijd heeft