MAAK KENNIS MET ONZE TEAMS

management team

ALEX
founder and business owner

Mijn visie en droom is om de horeca ondernemer bij te staan om aan de verwachting van zijn gasten te kunnen voldoen.

lidwine
founder and business analyst

Mijn passie ligt bij het strategisch meedenken in de uitvoering. Het zorgen voor continuiteit is de belangrijkste pijler.

KLANTEN SUCCES team

lise
support manager

Onze klanten tevreden en blij maken is mijn belangrijkste doel. Dit doe ik door snel te reageren en snel te schakelen naar het best mogelijke resultaat.

katerina
support france market

Satisfaire nos clients est mon objectif principal.

emilia
Co-support manager

My goal is to keep improving my skills in menu engineering so that our customers benefit from the results.

daniel
menu design coach

Daniel werkt in opdracht als coach en trainer op het gebied van vormgeving en design van de menukaarten van onze klanten.

marija
support and design

Klanten tevreden houden en helpen waar nodig is mijn belangrijkste focus. Samen met  mijn collega’s streven we dagelijks naar een top resultaat.

jason
techy service engineer

Mijn passie ligt bij de combinatie van techniek en horeca. Het leuke aan mijn functie is dat ik die twee werelden kan combineren. Ik ben pas klaar als alles perfect werkt!

Bart
planning

Mijn rol en verantwoordelijkheden liggen op het gebied van planning. Ik verzorg de planning vanaf het moment een klant met ons wil gaan starten.

Pascal
pre-installation master

Ooit binnengekomen als stagair en inmiddels een vast onderdeel van het team. Het voorbereiden van een installatie is belangrijk werk en voer ik zorgvuldig uit.

Didier
Eerstelijns technisch support

Mijn verantwoordelijkheden liggen bij het technisch ondersteunen van klanten.

Richard
Netwerk engineer

Net als Jason voer ik met zorg en aandacht installaties uit op locatie. Daarin is geen muur te dik of afstand te ver. Het enige wat telt is het resultaat.

Leon
Magic Goeroe engineer

Leon is een vaste ZZP kracht van Tabletmenukaart.nl BV. Met zijn 20+ jaren ervaring weet hij iedere installatie tot een succes te brengen.

Netwerkbeheer team

Kay
netwerk genius

Een goed netwerk is een doordacht netwerk. Netwerkomgevingen zijn continue in beweging. Daarom is het des te belangrijker om het netwerk van onze klanten te blijven monitoren.

jeroen
firmware specialist

De juiste instellingen van de router, afstemmingen van Access Points op de omgeving hoort allemaal bij een professioneel en betrouwbaar netwerk. Dat blijft steeds een uitdaging.

development team

alex
product owner

In mijn rol als product owner vertaal ik de zakelijke wensen naar een technische oplossing. Hierbij kijk ik zowel naar het belang voor de klant en het belang voor het bedrijf.

marko
HEAD OF DEVELOPMENT

My goal is to make our customers feel like they are using one seamless integrated product. I am always working on sharing my experience and knowhow with our partners and always keep learning from them.

charl
uix designer

I am involved for the UIX and the corporate design, look and feel from the early beginning of Tabletmenukaart.nl. My goal is always to have the best User Experience possible.

julija
.net specialist

Making great working software with a purpose is what makes me want to give my very best. The vision of the company adds value to our customers and that is making my work more important.

dobri
External Advisor

As Scrum Master I am the evangelist of the Agile/Scrum work flow. In everything I do my goal is to improve work happiness and productivity with the best quality outcome.

dice
backend engineer

I work for Tabletmenukaart because I believe in their company values and strong believe and willingness to change the way people engage in restaurants. This all keeps me motivated to achieve the best.

ace
android professor

Android has developed to become the biggest platform in the world. Native Android offers me the possibility to give our users options and speed that would never be possible otherwise.

Madhuri
frontend cms master

As a senior frontend designer I am always finding the need in creating a great User Experience. Although the possibilities with the software are immense, I make it usable for every level of experience.

consultancy team

Patrick
Head of Sales

Mijn visie en droom is om de horeca ondernemer bij te staan om aan de verwachting van zijn gasten te kunnen voldoen.

han
specialist chinese market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Ronald
horeca consult zuid nederland

Gevestigd in Sittard waar ook onze showroom is leer ik iedere dag bij van de mensen op de vloer. Die kennis deel ik met mijn klanten en vertaal die naar resultaat.

andre
horeca consult zeeland/rotterdam

Een investering moet rendement opleveren. Daarom formuleren we altijd eerst een doelstelling en gaan dan kijken naar de meest passende oplossing. Dat zorgt voor een samenwerking die voordelen kent van beide kanten.

financial team

TIM
ACCOUNTANT

Door heldere richtlijnen voor debiteuren en dicht op de cijfers te zitten realiseren behouden wij een gezonde organisatie die toekomst gericht is en weerbaar.

laurens
fiscal advisor

Laurens is betrokken bij de organisatie als fiscalist. Heldere en goed omschreven protocols zorgen voor duidelijke structuren.

Saskia
administration

Een goede administratie begint bij een goede registratie. Dagelijks worden alle inkomende en uitgaande kosten en baten verwerkt. Daardoor hebben we altijd inzicht in de status.

marketing & Public relations

Alexandra
Brand Manager

Aleksandra is onze in huis designer. Zij is verantwoordelijk voor de huisstijl en merkbeleving.

pieter
blogs & news

Pieter schrijft als freelancer artikelen en persberichten over de horeca in opdracht van Tabletmenukaart.nl. Een vaste kracht die weet wat de waarde is van het woord.

Fanny
Online Marketing

Fanny is verantwoordelijk voor de online marketing. Branding en leads werven via online campagnes op social media en Google.