Bij Tabletmenukaart.nl
delen we de waarden
en visie van onze klanten.
Wij worden gedreven door het idee dat de beste
software altijd doet wat je verwacht,
gebruiksvriendelijk is en leuk is om te gebruiken.
Onze missie is om gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen!
Wij kennen de horeca als een branche die nooit stil staat. Trends, vernieuwingen en ontwikkelingen dienen zich in rap tempo aan. Maar er zijn ook dingen die onveranderd blijven; het belang van goede service en gastvrijheid.
In een gebied dat constant in beweging is en met allerlei invloeden te maken heeft kan het soms lastig zijn gasten het gevoel te geven dat hun beleving nog steeds op nummer één staat. Gelukkig houden wij wel van een uitdagingen. Problemen? Daar doen we niet aan. Tabletmenukaart.nl richt zich liever op het ontwikkelen van concrete instrumenten die oplossingen bieden.
De waarden en visie van klanten bepalen onze missie. En omdat goede service voorop staat, betekent dat gebruiksvriendelijke software die doet wat je verwacht en zelfs leuk is om in te zetten. Een antwoord op de vraag naar service die jouw klanten het gevoel geeft dat er meer tijd is voor persoonlijke aandacht en ervoor zorgt dat niets aan het toeval wordt overgelaten.
Dat kan alleen met een team dat nauw samenwerkt en hetzelfde doel voor ogen heeft. Designers die altijd de puntjes op de ‘i’ zetten, een support team dat bliksemsnel te hulp schiet wanneer nodig, planners en adviseurs die zorgen voor een moeiteloze overgang en engineers die alles op rolletjes laten verlopen.
Samen zijn wij er voor jou, de horecaondernemer die gastvrijheid voorop zet en gelooft dat moderne technologie het verschil kan maken.
TABLETMENUKAART IN CIJFERS
Maak kennis met onze teams
Management team
Alex
Founder and business owner
Mijn visie en droom is om de horeca ondernemer bij te staan om aan de verwachting van zijn gasten te kunnen voldoen.
Lidwine
Founder and business analyst
Mijn passie ligt bij het strategisch meedenken in de uitvoering. Het zorgen voor continuiteit is de belangrijkste pijler.
Service team
kees
operationeel directeur
Onze klanten tevreden en blij maken is mijn belangrijkste doel. Dit doe ik door snel te reageren en snel te schakelen naar het best mogelijke resultaat.
Katerina
Support france market
Satisfaire nos clients est mon objectif principal.
Emilia
support & menu designer
My goal is to keep improving my skills in menu engineering so that our customers benefit from the results.
Daniel
Menu design coach
Daniel werkt in opdracht als coach en trainer op het gebied van vormgeving en design van de menukaarten van onze klanten.
marija
support and design
Klanten tevreden houden en helpen waar nodig is mijn belangrijkste focus. Samen met mijn collega’s streven we dagelijks naar een top resultaat.
Santos
service engineer
Mijn passie ligt bij de combinatie van techniek en horeca. Het leuke aan mijn functie is dat ik die twee werelden kan combineren. Ik ben pas klaar als alles perfect werkt!
PAUL
service engineer
Kwam binnen via Bart, onze planner. Inmiddels een vast onderdeel van ons centrale team.
richard
Netwerk engineer
Net als Paul voer ik met zorg en aandacht installaties uit op locatie. Daarin is geen muur te dik of afstand te ver. Het enige wat telt is het resultaat.
bart
planning
Mijn rol en verantwoordelijkheden liggen op het gebied van planning. Ik verzorg de planning vanaf het moment een klant met ons wil gaan starten.
didier
technisch support
Mijn verantwoordelijkheden liggen bij het technisch ondersteunen van klanten.
philip
service engineer
philip is een vaste ZZP kracht van Tabletmenukaart.nl BV. Met zijn 10+ jaren ervaring weet hij iedere installatie tot een succes te brengen.
netwerkbeheer team
kay
netwerk genius
Een goed netwerk is een doordacht netwerk. Netwerkomgevingen zijn continue in beweging. Daarom is het des te belangrijker om het netwerk van onze klanten te blijven monitoren.
jeroen
firmware specialist
De juiste instellingen van de router, afstemmingen van Access Points op de omgeving hoort allemaal bij een professioneel en betrouwbaar netwerk. Dat blijft steeds een uitdaging.
development team
Alex
product owner
In mijn rol als product owner vertaal ik de zakelijke wensen naar een technische oplossing. Hierbij kijk ik zowel naar het belang voor de klant en het belang voor het bedrijf.
marko
head of development
My goal is to make our customers feel like they are using one seamless integrated product. I am always working on sharing my experience and knowhow with our partners and always keep learning from them.
charl
uix designer
I am involved for the UIX and the corporate design, look and feel from the early beginning of Tabletmenukaart.nl. My goal is always to have the best User Experience possible.
julija
.net specialist
Making great working software with a purpose is what makes me want to give my very best. The vision of the company adds value to our customers and that is making my work more important.
dobri
external advisor
As Scrum Master I am the evangelist of the Agile/Scrum work flow. In everything I do my goal is to improve work happiness and productivity with the best quality outcome.
dice
backend engineer
I work for Tabletmenukaart because I believe in their company values and strong believe and willingness to change the way people engage in restaurants. This all keeps me motivated to achieve the best.
ace
android Kotlin engineer
Android has developed to become the biggest platform in the world. Native Android and Kotlin offers me the possibility to give our users options and speed that would never be possible otherwise.
madhuri
frontend designer
As a senior frontend designer I am always finding the need in creating a great User Experience. Although the possibilities with the software are immense, I make it usable for every level of experience.
consultancy team
Patrick
Succes Consultant
Patrick heeft 15 jaar ervaring in de horeca. Voordat hij begon bij Tabletmenukaart was hij manager bij Gri-llig in Tilburg. Daar heeft hij bijna een jaar op de vloer gewerkt met Tabletmenukaart. Deze kennis zet hij nu in voor onze klanten.
ronald
horeca consult zuid nederland
Gevestigd in Sittard waar ook onze showroom is leer ik iedere dag bij van de mensen op de vloer. Die kennis deel ik met mijn klanten en vertaal die naar resultaat.
andre
horeca consultant
Een investering moet rendement opleveren. Daarom formuleren we altijd eerst een doelstelling en gaan dan kijken naar de meest passende oplossing. Dat zorgt voor een samenwerking die voordelen kent van beide kanten.
han
specialist chinese market
Han heeft samen met zijn broer 3 eigen restaurants en een marketing en sales bureau. Zijn ervaring is immens en leent zich perfect voor de aziatische keukens.
financial team
Bram
accountant
Door heldere richtlijnen voor debiteuren en dicht op de cijfers te zitten realiseren behouden wij een gezonde organisatie die toekomst gericht is en weerbaar.
laurens
fiscalist
Laurens is betrokken bij de organisatie als fiscalist. Heldere en goed omschreven protocols zorgen voor duidelijke structuren.
saskia
administration
Een goede administratie begint bij een goede registratie. Dagelijks worden alle inkomende en uitgaande kosten en baten verwerkt. Daardoor hebben we altijd inzicht in de status.
marketing & public relations
alexandra
head designer
Aleksandra is onze in huis designer en illustrator. Zij is verantwoordelijk voor de huisstijl en merkbeleving.
pieter
blogs & news
Pieter schrijft als freelancer artikelen en persberichten over de horeca in opdracht van Tabletmenukaart.nl. Een vaste kracht die weet wat de waarde is van het woord.
fanny
online marketing
Fanny is verantwoordelijk voor de online marketing. Branding en leads werven via online campagnes op social media en Google.