Een menukaart 2.0 vraagt om een ober 2.0. 

Wat betekent het gebruik van een digitale menukaart voor uw restaurant? Wij vertellen u precies waarom de Tabletmenukaart aan een grote opmars bezig is, hoe u hem gebruikt, wat dit voor uw bediening betekent en hoe u ermee eenvoudig en nauwkeurig kunt inspelen op trends, vraag en aanbod.

Next Level Horeca

Het runnen van een horecabedrijf is vandaag de dag topsport.

Klanten verwachten dat u van alle markten thuis bent en regelmatig iets nieuws aanbiedt. Inspelen op nieuwe menukaarttrends en veranderingen binnen uw onderneming zijn snel geregeld met Tabletmenukaart.

Nieuw gerecht? Het staat zo op de digitale menukaart. Uitverkocht? Met één muisklik is het er vanaf. Uw klanten zien altijd het gehele en meest actuele aanbod en u kunt gemakkelijk inspelen op nieuwe ontwikkelingen, feestdagen en seizoenen.

Menukaart 2.0 met next level obers.

De Tabletmenukaart laat met zijn opties en flexibiliteit zien dat technologie het tegenovergestelde is van onpersoonlijk. Uw papieren menukaart verandert niet mee, Tabletmenukaart doet dat wel en geeft uw gasten vrijheid en snelle service.

De ober ontvangt uw gasten, legt hen precies uit hoe het werkt en helpt hen stap voor stap bij de eerste bestelling. Daarna kan de gast zelf bestellingen plaatsen, en heeft de ober meer tijd om uw gasten wat extra aandacht te geven.

Restaurant Trends 2019

Top 10 horeca trends voor 2019

Natuurlijk staat Tabletmenukaart niet als enige Trend op het menu van 2019. Hieronder nog 9 trends in de horeca om de lijst van 10 compleet te maken.