meer productiviteit

Tabletmenukaart™ is rechtstreeks te koppelen aan uw bestaande kassa automatisering.

hierdonder onze kassa partners

UNTILL Kassasysteem 

De kassa-oplossing op maat voor iedere situatie. Indrukwekkende functies, bewezen kwaliteit, sprekende referenties.

Tabletmenukaart™ heeft een tweeweg integratie met Untill. De koppeling zorgt dat alle producten synchroon lopen met uw menukaart. Verder kunt u tafels openen, overboeken, de rekning opvragen en service verzoeken versturen. 

Bekende gebruikers: Van der Valk, Dunkin Donuts, Loetje, Shabu Shabu, Fletcher Hotels en Roompot Vakantieparken.

Wat kost het?

Eenmalig | 295,- tot 995,-
Maandelijkse | 0,- tot 15,- per maand

Lees verder

CashDesk | Bezorg -en restaurant kassa 

Onze producten kenmerken zich door eenvoud in gebruik. U kunt zelf eenvoudig een plattegrond maken van uw restaurant met een tafelindeling. Meerdere verdiepingen of een terras? Geen probleem. Door duidelijke visuele communicatie ziet u in één oogopslag of een tafel nog bezet is. Vergeten af te rekenen met een klant is verleden tijd!

U heeft alles onder controle!

Koppelingen met o.a. : Thuisbezorgd.nl, Takeway.com, UberEats.com, Foodora, Deliveroo en eigen bestel en bezorgwebsite.

Lees verder

Aloha NCR | Index Hospitality 

Uw klanten verwachten perfecte, snelle, correcte en een consistente service. De sleutel tot succes is snelle en betrouwbare horeca automatisering.

We noemen het een kassasysteem, maar het is veel meer. Een Index Kassa van Aloha brengt rust in uw bedrijf. De software en hardware van de kassasystemen zijn speciaal ontworpen voor veeleisende horecabedrijven. Het zijn de ideale kassa’s voor in een restaurant, café, hotel of catering locatie. U heeft geen omkijken naar de kassa en kunt uw aandacht richten op het belangrijkste: uw gasten. Zij krijgen een geweldige lunch- of dinerervaring, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijf efficiënt beheert.

Lees verder

Eijsink Afrekensystem | Vectron, Booq & Winsale

Al ruim 30 jaar een betrouwbare partner van de horeca. Naast het bekende Vectron heeft Eijsink ook zijn eigen Booq en Winsale. Momenteel heeft Tabletmenukaart een volwaardige integratie met Vectron en staan de andere systemen voor 2019 op de planning.

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Onze dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. We zijn de verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers.

Lees verder

Vectron 

Kassatechniek in al zijn perfectie: krachtig, betrouwbaar en enorm robuust. Het capacitieve, glazen touchscreen met swipen is kras- en slijtvast. 5 jarige fabrieksgarantie!

Vectron levert al meer dan 25 jaar aan stabiele en uiterst betrouwbare kassasystemen. 

Nederlandse Leveranciers : Kassanet Pieterse, Kassanet Nuus, Kassanet Leza, Eijsink Kassasystemen, Roltex BV

Bekende gebruikers: Hutten, Sportcity Bowling, Bruincafe Amsterdam, Powerzone

Lees verder

MplusKASSA

MplusKASSA is een handelsnaam van Bolt.nl BV in Leeuwarden. MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. Je kiest en betaalt de functionaliteiten die je nodig hebt, hierdoor betaal je nooit teveel. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij je in de buurt die jou kan helpen. MplusKASSA heeft een open API omgeving, hierdoor is het een zeer koppelbaar kassasysteem. Op dit moment zijn er al meer dan 60 gekoppelde apps.

Lees verder

Ton-It | ECash afrekensystemen

Wij leveren afrekensystemen zoals touchscreens, draadloze bestelterminals en uitgebreide management software. Met deze website trachten wij op een heldere en eerlijke manier een aantal pluspunten van Ecash toe te lichten. Heeft u vragen over specifieke functie’s of wilt u graag een demonstratie van Ecash? Aarzel vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk maken volgens ons motto: ECash makes it easy.

Lees verder

Next To Food

De meest vooruitstrevend partner in horeca automatisering. 

Iedere horeca ondernemer heeft zijn eigen uitdagingen. De een focust zich op meer gasten en de ander op kostenbeheersing. Wat hun uitdagingen ook zijn, alles draait om het behalen van meer rendement. Dat is precies waar Next To Food zich toegewijd met de horeca voor inzet.

Bekende Klanten: Kwalitaria, Walibi, De Heuve, Fitland, Delifrance, Texaco.

Producten: Bestelzuil, Keukenschermen, BestelAPP, Kassasysteem & Cloud Management.

Lees verder

Electronic Brains | Snel, Betrouwbaar, Veilig

Voor Electronic Brains staan ‘vernieuwing’ en ‘klantgerichte oplossingen’ centraal bij het ontwikkelen van producten. Electronic Brains levert kassasystemen die snel, betrouwbaar en veilig zijn. Daarom is de afgelopen jaren een koppeling ontwikkeld voor verschillende pin betaalapparaten. De nieuwste ontwikkeling, betalen via de mobiele telefoon is eveneens toepasbaar. Inmiddels is EBorder ontwikkeld voor het iPhone operating systeem iOS van Apple, hiermee kan een EBpos gebruiker bestellingen opnemen en verzenden middels een iPhone, iPad of iPod touch. Het updaten van de EBorder software kan via de Apple store.

Lees verder

GASTROFIX | NR 1 IPAD KASSASYSTEEM

Een iPad-kassa is het moderne kassasysteem voor de horeca. U heeft de beschikking over Apple iPads als vaste kassapunten en iPods of iPad mini’s als mobiele kassa’s voor uw kelners. Uiteraard zijn alle apparaten aan elkaar gekoppeld in een betrouwbaar netwerk dat ook zonder internetverbinding beschikbaar is. Download de app, probeer de demo en stuur uw menukaart naar ons op. Wij richten de kassa voor u in waarna u direct aan de slag gaat met uw iPad-kassasysteem.

Lees verder

Easykassa.nl

EasyKassa software is ontwikkeld voor elk type horeca; restaurants, cafés én cafetaria.

Naast een snelle en overzichtelijke manier van werken heeft u eenvoudig toegang tot alle relevante administratieve data; van dagrapporten en inzicht in de actuele voorraad. Per medewerker zijn verschillende rechten toe te kennen, welke snel en flexibel aan het profiel van o.a. bediening, manager en administrator aan te passen zijn. De software is mede dankzij de gratis geïntegreerde administratiemodule, verkooprapportage en voorraadadministratie volledig en daardoor gunstig geprijsd.

Bekende Klanten: Seoul Sista, Njoy wereldkeuken, Miss Korea BBQ.

Lees verder

Unitouch afrekensystemen

De nummer 1 in Eenvoud, Snelheid & Betrouwbaarheid.

Unitouch biedt een totaalconcept aan afrekensystemen voor de horeca en aanverwante branches.

Unitouch heeft een compleet aanbod van o.a. : Afrekensystemen, KeukenDisplays, Backoffice Cloud, Handhelds, Klantendisplays & Weegschaalopties. Daarnaast zijn er vele koppelingen mogelijk om uw automatisering compleet te maken.

Lees verder

Aanbieders van kassamerken

Contact opnemen