Een geweldige beleving begint met een geweldige presentatie.

Prikkel uw gasten met een visuele, uitnodigende menukaart die hen doet watertanden.

 

1. Naadloze kassa integraties

 

De digitale menukaart van Tabletmenukaart.nl smelt naadloos samen met uw bestaande kassasysteem. Door rechtstreekse koppelingen worden alle bestellingen van uw gasten direct verwerkt in uw administratie en rechtstreeks zichtbaar in de keuken of achter de bar.

Vectron, Untill, Mplus, Unitouch, NCR/Aloha, Eijsink, Tonit, Cashdesk, EB systems, Easykassa, Next to Food en Gastrofix zijn enkele van onze kassakoppelingen. Binnenkort volgen Booq, Winsales, Dominos, Micros en Carian. Ook integreren? Neem dan contact met ons op.

 

Meer over kassa koppelingen

2. Verhoog de tevredenheid van uw gasten.

Tabletmenukaart.nl maakt wachten op het kunnen doen van een bestelling of vragen om de rekening een ergernis van het verleden. Met één klik maakt de gast een verzoek duidelijk en u verliest geen inkomsten door misverstanden.

Tijd is geld, zeker in tijden waarin de concurrentie moordend is. Tegemoet komen aan de wensen van uw gast is belangrijker dan ooit, u wilt immers dat deze tevreden naar huis gaat, nog eens terugkomt en positief over uw zaak praat tegen anderen en online.

Geef uw gasten de controle over hun bestelling met een digitale menukaart. De gast kiest uit uw aanbod, maakt een keuze en doet een bestelling die rechtstreeks naar de keuken of bar gaat. Sneller en feillozer kan niet. 

 

Waarom Tabletmenukaart?

TABLETMENU™ PRO MENUKAART

samengesmolten in digitale perfectie 

Past op iedere tafel, anti-vingerafdruk coating en prachtig design

De Coverpagina

Maak indruk met een spetterend design, deze pagina is het eerste dat uw gasten zien.

Het Hoofdmenu

Een logische indeling zorgt voor tevreden gasten, het hoofdmenu is de basis van uw menukaart.

Het Submenu

Het submenu toont per subgroep, voorgerechten bijvoorbeeld, uw aanbod. Vanuit dit menu kunnen uw gasten direct bestellen. 

Verzamel feedback van uw gasten

Verzamel ervaringen direct na ieder bezoek en weet wat uw gasten vonden van uw keuken, de service en de prijs/kwaliteit verhouding. Lees wat u kunt verbeteren, leer van de reacties en verbeter uw bedrijf.

details, tablet, menukaart, ipad

Vertel uw verhaal.

Met Tabletmenukaart kunt u uw gasten meer bieden dan de naam en prijs van een gerecht.

Start nu met vernieuwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een presentatie, of loop eens binnen bij een van onze vele klanten. 

Bel nu: 030-7113232 Bekijk cases

Gasten bestellen vaker en meer

Digitaal bestellen zorgt voor extra verkoop. Dit komt doordat het aanbod visueel is gemaakt en mensen direct hun impuls kunnen volgen. Bovendien kan de bediening het menselijk contact versterken en daarmee toegevoegde waarde en extra service bieden voor een fijne avond uit.