De beleving start met een geweldige presentatie

Prikkel je gasten middels een visuele, uitnodigende digitale menukaart

1. Naadloze kassa integraties

De digitale menukaart van Tabletmenukaart.nl integreert perfect met u bestaande kassasysteem. Door de rechtstreekse koppelingen worden alle bestellen van uw gasten direct verwerk in uw administratie en rechtstreeks getoont in uw keuken of achter de bar. Vectron, Untill, Mplus, Unitouch, NCR/Aloha, Eijsink, Tonit, Cashdesk, EB systems, Easykassa, Next to Food en Gastrofix zijn enkele van onze kassa koppelingen. Binnenkort volgen Booq, Winsales, Dominos, Micros en Carian. Ook integreren? Neem dan contact met ons op.

Meer over kassa koppelingen

2. Verbeter de  tevredenheid onder gasten

De digitale menukaart van Tabletmenukaart.nl laat uw gasten nooit meer wachten op het doen van een bestelling, service oproepen of om de rekening. Voorkom derving door verkeerde interpetatie van de gast. 

Tijd is geld en zeker met de huidige concurrentie is het nog belangrijker om tegemoet te komen aan de wensen van de gast. Deze heeft immers besloten zijn geld bij u uit te geven.

Geef uw gasten de controle over hun bestelling door ze een digitale menukaart aan te bieden van Tabletmenukaart.nl. De gast kiest uit uw aanbod, maakt zijn keuze en zend dit rechtstreeks naar de keuken of bar. Sneller en foutlozer kan niet!

Waarom Tabletmenukaart?

TABLETMENU™ PRO MENUKAART

samengesmolten in digitale perfectie 

Past op iedere tafel, anti-vingerafdruk coating en prachtig design

De Coverpagina

De coverpagina is het eerste wat uw gasten zien. Maak indruk door een spetterend design.

Het Hoofdmenu

Het hoofdmenu is de basis van uw menukaart. Een goede indeling zorgt voor tevreden gasten!

Het Submenu

Het submenu toont per subgroep uw product aanbod. Hier kan men direct bestellen.

Verzamel feedback van uw gasten

Verzamel ervaringen direct na ieder bezoek. Houdt bij wat menu vond van uw keuken, de service en de prijs/kwaliteit. Lees wat uw gasten positief vonden en wat u kunt verbeteren. Leer van de reacties en verbeter uw bedrijfsvoering!

details, tablet, menukaart, ipad

Vertel het verhaal

Met Tabletmenukaart.nl© kun je jouw gasten meer bieden dan een gerechtbenaming en de prijs.

Start nu met vernieuwen!

Neem vrijblijvend contact op voor een presentatie of loop eens binnen bij een van onze vele klanten

Bel nu: 030-7113232 Bekijk cases

Gasten bestellen vaker en meer

Digitaal bestellen zorgt voor extra verkoop. Dit komt doordat het aanbod nu visueel is gemaakt en mensen direct hun impuls kunnen volgen. Bovendien kan de bediening het menselijke contact versterken en daarmee toegevoegde waarde bieden voor een leuke dag uit.